lördag 24 mars 2012

Seriefinal i sista matchen!

Upptakten inför sista omgången är minst sagt spännande. Här kommer förutsättningarna. Gårdarike är redan klara seriesegrare sedan ett par omgångar. Kampen om andra platsen står mellan ÅKIBS och Munka-Ljungby. Vi har 37 poäng och +43 i målkvot. Munka-Ljungby har 34 poäng och +31 i målkvot.

Vi spelar mot obesegrade suveräna Gårdarike men som vi dock tidigare har haft på kroken i SM där vi ledde inför sista perioden och vi förlorar med uddamålet i en spännande välspelad match. Detta är en seriefinal där vi kommer att ge allt framåt för att visa att vi är ett av Skånes bästa lag. Vinner vi eller spelar oavgjort så är andraplatsen säkrad oavsett hur det går för Munka-Ljungby. Om vi mot all förmodan skulle förlora (Lite kaxigt) så är det upp till Munka-Ljungby att vinna mot Kristianstad som även de har ett bra lag för att ta andraplatsen. Inte nog med att de måste vinna de behöver även kämpa sig ifatt vårt 12 måls överläge i målkvot.

Kristianstad behöver en seger för att ha en chans att knipa 4:e platsen från Engelholm så de kommer nog att göra allt för att vinna så det blir även en tuff match mellan Munka-Ljungby och Kristianstad.

Se till att vara på plats och se seriefinalen mellan ÅKIBS och Gårdarike söndag 25/3 16:00 Kvidingehallen i Kvidinge.

Bjud in släkt, vänner, klasskamrater och alla andra! Låt djungeltelegrafen ljuda, länka detta på Facebook, skicka SMS!

Nu fyller vi Kvidingehallen och slår publikrekord i säsongens sista seriematch!

STÖTTA ÅKIBS!

Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar